keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Susien evästä

Minut siirretään tänään nappularuuasta raakaravintoon. Äiskä tutki koko viikonlopun erilaisia nettisivuja, konsultoi tuttuja, kyseli kokemuksia ja vakuuttui. Raakaravinto voisi tuoda apua minun vihoitteleviin korviin. Korvissa todettiin jälleen hiivaa ja äiskä reippaana tyttönä kysäisi, että mitäs mieltä herra eläinlääkäri olisi moisesta ruokavaliosta. Siitähän lääkäri innostui - ehdottomasti kokeilemaan, niin korvatkin saattaisivat rauhoittua. Jännityksellä tässä nyt odottelen, että mitä tuleman pitää. Ihan puhdasta barffausta tämä ei taida olla, kun äiskä eilen keitteli Yrjölän puuroa reilun viikon satsin, lihojen kaveriksi. Olen kuullut puhuttavan kanansiivistä ja muista herkuista, joten minä ainakin odotan innolla.

2 kommenttia:

  1. Onni-ranskun mahalle sopii raakaruoka hyvin, ei ole enää sekaisin kuten aiemmin lähes viikottain. Ei olla oltu liian tiukkoja tossa, keitän usein myös Yrjölän puuroa, johon lisään puuron ollessa valmista esim. raakaa raastettua kaalia, valkosipulia ja porkkanaa. Aluksi oli pari viikkoa sellaista nirsoilua ilmassa, mutta sen jälkeen on uponnut oikein hyvin :)

    Jos broilerinsiivet on kokonaisia, olkaa varovaisia. Onni oli niin ahne, että nieli sen pureskelematta. Sitten vaan tölkillinen tankoparsaa perään, että ei kävisi mitään vahinkoa luiden kanssa. Onneksi ei mitään harmia tullut. Oli vissiin niin hyvää ettei raaskinut purra lainkaan! Siitä eteenpäin annettu broilerinsiipiä jauhettuna, valmiista pakastepötikästä.

    -Penni

    VastaaPoista
  2. Minäkin kuullut pelkkää hyvää ko. ruokavaliosta. Toivottavasti on niin hyvä kuin kehutaan. Kiitos siipi ym. luu vinkeistä. Me ajateltiin opetella ihan kädestä pitäen luiden kunnolla pureskelu, ahneutta kun on täälläkin havaittavissa.

    VastaaPoista