sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Silmän kontrolli

Silmän lääkärikontrollista on nyt pari viikkoa aikaa. Siellä todettiin haavojen parantuneen kunnolla ja päästiin suunnittelemaan tulevaisuutta. 
Napoleonin loppuelämään kuuluu tästä eteenpäin silmän kosteuttava geelivoide. Sen lisäksi, kun pimeys laskeutuu talveksi laitetaan silmiin suojaavaa Optimmune geeliä. Sen pitäisi tehdä silmän pintaan suojaava kalvo ja näin estää haavojen syntyä. Sormet ja varpaat sekä tassut ristiin, että tällä saataisiin vaiva kuriin. Lopullisestihan sen näkee vasta ensi talvena, kun nyt alkaa iltapissan aikaankin olevan valoa, ettei lääkettä nyt käytetä. 

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti tipoista on apua! Meidän ranskis on myös käynyt kerran silmän raapimisoperaatiossa ja tippakuureja on ollut useita, joten tiedän mistä puhut. Onneksi koirat tottuvat tippojen laittoon melko nopeasti, joten siitä tulee helpohko rutiini osana arkea :)
    - Penni

    VastaaPoista
  2. Tässä mielessä tällaiset pullosilmät on ihan jees, kun tosiaan tippojen laitto on melkoisen helppoa. Syksyllä sitten sormet ja varpaat ristiin, että toimii kun aloitetaan kuuri.

    VastaaPoista